ByTheWay…

Nieuws over onze KLEISER®-machines en …

Blijf op de hoogte: ByTheWay Bermherstel

ByTheWay ontwikkelt zich in rap tempo. In een paar jaar tijd ontwikkelden we 4 machines voor het veilig maken en houden van onze bermen, en op dit moment werken we alweer aan nieuwe innovaties. Op de hoogte blijven? Volg onze nieuwspagina.

Einde 2016, de stobbenhapper gaat los!

Hiernaast ziet u onze KLEISER®sh in actie. Ongewenst houtopslag behoort tot de verleden tijd met de stobbenhapper. Onze eerste opdracht voor de KLEISER®sh buiten gemeente De Wolden is in uitvoering.

Hoe kwam dat tot stand?
Goeie vraag want dat is een mooi verhaal. Bij een kennismakingsgesprek met een waterrijke gemeente was er interesse naar de stobbenhapper. Dergelijke houtopslag werd nu namelijk vaak met motorzagen verwijderd. Soms vanaf een boot, waardoor afgezaagde takken gemakkelijk in het water belandden. U kunt zich vast voorstellen wat dat betekent voor de arbo en werksnelheid. Het toeval wilde dat wij nieuw videomateriaal van de machine aan de waterkant nodig hadden. Langs de Hoogeveense vaart vonden we een geschikt stuk. De Provincie was met een paar medewerkers bij de opnames aanwezig en deze waren zodanig enthousiast dat diezelfde dag nog besloten is om ons een opdracht te verstrekken!

2016 Eindigt zo met een mooi perspectief voor 2017

Wintermaanden = beursmaanden

In de zomer zijn wij natuurlijk druk bezig met bermherstelwerkzaamheden door het hele land heen. De wintermaanden lenen zich echter minder goed voor werkzaamheden in de berm. Daarom staan wij komende winter als 1 van de 12 stands van Holland Contech (stand 6.700) op de InfraTech in Ahoy Rotterdam (17 t/m 20 januari)  en op de Infrarelatiedagen te Hardenberg (7 t/m 9 februari). Daar staan we, net als in 2016, in stand 108. Wij hopen u te ontmoeten tijdens beide beurzenMeer...

Wij hebben laatst een succesvolle demonstratie gedraaid voor de provincie Groningen. Wilt u ook een demonstratie van één van onze KLEISER®s? Wij komen graag eens bij u langs. Trouwens.... heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

KLEISER®s krijgen aanbesteding gegund!

Voor de eerste keer meedoen aan een aanbesteding, de klus krijgen en niet kopje onder gaan, het kan! Dankzij onze slimme eigen methodes hebben we scherp kunnen aanbieden en een aanbesteding in gemeente Weststellingwerf verkregen. En daar zijn we best trots op. 

De gemeente pakt de onderhoudsachterstand van haar bermen projectmatig aan. Van een negentiental wegen moet het profiel op orde gebracht worden. De gaten naast de wegverharding moeten worden gedicht, dit doen we met onze KLEISER®bh(bermherstel). Hiernaast moeten bermen worden verlaagd, zowel met als zonder afvoer van het overtollige bermmateriaal. Het laatste doen we weer met onze eigen KLEISER®bvl(bermverlager). Voor het verlagen met afvoer van het materiaal hebben we derde partijen ingeschakeld evenals voor het opnieuw inzaaien. 

Wilt u ook uw bermen via een aanbesteding op orde brengen? ByTheWay wordt graag uitgenodigd om daaraan mee te werken. En wanneer we zelf de klus niet krijgen dan bieden we graag onze innovatieve diensten aan uw hoofdaannemer aan.

Genomineerd voor de Infra Tech Innovatieprijs 2015

In het kader van onze deelname aan de Infra Tech beurs (januari 2015, Ahoy Rotterdam) hadden we ons met de KLEISER®bh en de KLEISER®vr ingeschreven voor deelname aan de bijbehorende innovatieprijs. Als klein bedrijf tussen grote namen als Ballast Nedam, Heijmans e.d. waren we aangenaam verrast met een nominatie voor de KLEISER®vr (bij de laatste 4) en een eervolle vermelding voor de KLEISER®bh (plaats 5 t/m 8).

Dat we niet hebben gewonnen vinden we natuurlijk wel jammer maar we zijn zeker trots op het bereikte resultaat. 

Genomineerd voor de Infra Tech Innovatieprijs 2015

In het kader van onze deelname aan de Infra Tech beurs (januari 2015, Ahoy Rotterdam) hadden we ons met de KLEISER®bh en de KLEISER®vr ingeschreven voor deelname aan de bijbehorende innovatieprijs. Als klein bedrijf tussen grote namen als Ballast Nedam, Heijmans e.d. waren we aangenaam verrast met een nominatie voor de KLEISER®vr (bij de laatste 4) en een eervolle vermelding voor de KLEISER®bh (plaats 5 t/m 8).

Dat we niet hebben gewonnen vinden we natuurlijk wel jammer maar we zijn zeker trots op het bereikte resultaat. 

Genomineerd voor de Life WIRE Rising Star 2016

Ook voor deze door Shell in samenwerking met de kamer van koophandel georganiseerde prijs waren we aangenaam verrast dat we met ons hele pakket tot de vijf genomineerden behoorden. Hier troffen we deelnemers uit zeer diverse categorieën waarvan McNetic de prijs heeft gewonnen. 

Belangstelling van nieuwe klanten

Voortdurend timmeren wij aan de weg om onze unieke producten onder de aandacht te brengen. Deze website is daar een voorbeeld van, ook nemen we deel aan beurzen, werken mee aan artikelen en TV-programma’s, plaatsen advertenties, etcetera. Maar dit alles dient eigenlijk alleen maar ter ondersteuning om met u in gesprek te komen. In een eerste gesprek blijkt bijna altijd dat we elkaar genoeg te bieden hebben voor een vervolg. En dat is natuurlijk vooral te danken aan de meerwaarde die onze producten bieden. Zonder dat zou het ook nauwelijks mogelijk zijn om een nieuwe manier van werken te introduceren.

 

Vele van uw collega’s kijken met een goed gevoel terug op onze eerste contacten en daarop volgende samenwerking. Wilt u er ook een uurtje aan besteden ter kennismaking en introductie? Maak een afspraak. Wij komen graag naar u toe.

Verwachte publicatie van het NL-patent voor de KLEISER®sh

Eind 2014 is het patent voor de KLEISER®sh aangevraagd. We verwachten dat dit binnenkort voor Nederland wordt verleend. De PCT aanvraag ook wel wereldwijde patent aanvraag genoemd loopt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required